Loading..
Processing... Please wait...

Product was successfully added to your shopping cart.



Stiliausidejos

Prisijungti | Registruotis

    Privatumas ir slapukų veikla

    1. Ką reiškia ši privatumo politika?

    Ši privatumo politika (toliau - Privatumo politika) padės suprasti, kokius duomenis renkame internetinėje parduotuvėje www.stiliausidejos.lt  (toliau - Interneto svetainė), kodėl juos renkame ir ką su jais darome. Visus Interneto svetainės lankytojai (toliau - Lankytojai), privalo šią Privatumo politiką perskaityti atidžiai.

    2. Kokią informaciją mes renkame?

    Interneto svetainėje teikdama Jums paslaugas, Paslaugų teikėja gali rinkti,kaupti ir naudoti tokius asmens duomenis:

    • informaciją, kurią Jūs pateikiate UAB „Stiliaus idėjos“, juridinio asmens kodas 302548023, Šilutės pl. 2-410, Klaipėda (toliau - Paslaugų teikėjas), registruodamiesi ir (ar) pirkdami Interneto svetainėje, įskaitant vardą, elektroninio pašto adresą, mobiliojo telefono numerį;

    • informaciją apie Jūsų kompiuterį ir apie Jūsų apsilankymus ir naudojimąsi šia Interneto svetaine, įskaitant Jūsų IP adresą, prisijungimo prie Interneto svetainės laiką ir datą;

    • bet kokią kitą informaciją, kurią Jūs galite pateikti mums betkuriuo metu, naudodamiesi mūsų Interneto svetaine, teikiamomis paslaugomis ar su mumis bendraudami elektroniniu paštu ar telefonu.

    3. Slapukai

    Slapukas yra informacija, kurią interneto serveris siunčia į interneto naršyklę, ir kuri yra saugoma naršyklėje. Ši informacija yra siunčiama į interneto serverį kiekvieną kartą, kai naršyklė prašo atidaryti puslapį iš serverio. Tai leidžia interneto serveriui nustatyti ir stebėti interneto naršyklę.

    Daugiau informacijos apie Internetinėje svetainėje naudojamus slapukusrasite čia:

    Slapuko naudojimo vietaSlapuko pavadinimasPaskirtisNaudojami duomenysGaliojimo laikas
    Krepšelis (Magento) CART Asociacija su pirkėjo krepšeliu. Tikslas - priminimas apie "pamirštą krepšelį". Grupuoti produktai, kurios klientas yra įsidėjęs į krepšelį. Naršyklės sesijos pabaiga.
    Kategorijos (Magento) CATEGORY_INFO Saugoja kategorijos informaciją greitesniam puslapio užkrovimui. Kategorijų rinkinys, susietas panašiais atributais. Naršyklės sesijos pabaiga.
    Kategorijos (Magento) COMPARE Saugoja produktus "Palyginti" sąraše. Produktai, įkelti į "Palyginti" sąrašą. Naršyklės sesijos pabaiga.
    Paskyra (Magento) CUSTOMER Šifruotas kliento ID. Tikslas - sąsaja su užsakymu. Kliento ID. Naršyklės sesijos pabaiga.
    Paskyra (Magento) CUSTOMER_AUTH Indikuoja, ar klientas yra prisijungęs prie svetainės. Tikslas - sesijos autentifikacija. Kliento ID. Naršyklės sesijos pabaiga.
    Paskyra (Magento) CUSTOMER_INFO Šifruota kliento grupė. Tikslas - personalizuoto katalogo rodymas. Kliento grupės ID. Naršyklės sesijos pabaiga.
    Visur (Magento) EXTERNAL_NO_CACHE Identifikuoja, ar įjungtas puslapio kešavimas. Tikslas - full page cache identifikacija. Paskutiniai peržiūrėti puslapiai. Naršyklės sesijos pabaiga.
    Visur (Magento) FRONTEND Kliento sesijos ID. Serverio priskirtas unikalus numeris lankytojui.   Naršyklės sesijos pabaiga.
    Svečio krepšelis (Magento) GUEST-VIEW Nustato, ar neregistruotas klientas gali redaguoti užsakymą. Tikslas - saugojama paskutinio užsakymo istorija neregistruotiems klientams. Kliento ID, užsakymo informacija. Naršyklės sesijos pabaiga.
    Kategorijos (Magento) LAST_CATEGORY Paskutinė kliento aplankyta kategorija. Tikslas – greitaveika. Kategorijos ID, Kliento ID. Naršyklės sesijos pabaiga.
    Kategorija (Magento) LAST_PRODUCT Paskutinis kliento aplankytas produktas. Tikslas - greitaveika, patogesnis grįžimas į produktus. Produkto ID, Kliento ID. Naršyklės sesijos pabaiga.
    Visur (Magento) NEWMESSAGE Indikuoja, ar gautas naujas pranešimas. - Naršyklės sesijos pabaiga.
    Visur (Magento) NO_CACHE Indikuoja, ar naudojamas informacijos kešavimas. Tikslas - greitaveika. - Naršyklės sesijos pabaiga.
    Krepšelis (Magento) PERSISTENT_SHOPPING_CART Nuoroda į kliento krepšelį ir užsakymų istoriją. Tikslas - prekių išsaugojimas krepšelyje. Kliento ID, prekių krepšelio informacija. 1.000 sekundžių.
    Kategorija (Magento) RECENTLYCOMPARED Naujausios palygintos prekės. Tikslas - patogesnis grįžimas į produktus. Kliento ID, prekių ID. Naršyklės sesijos pabaiga.
    Kategorija (Magento) STF Informacija apie prekes, kurias klientas rekomendavo el.paštu. Kliento ID, prekių ID. Naršyklės sesijos pabaiga.
    Visur (Magento) STORE Storeview arba kalba nurodyta kliento (šiuo metu nenaudojama, nes svetainė turi tik LT kalbą). - Naršyklės sesijos pabaiga.
    Visur (Magento) USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indikuoja, ar klientas leidžia saugoti "cookies". Kliento ID. 1 metai.
    Kategorija (Magento) VIEWED_PRODUCT_IDS Paskutiniai kliento peržiūrėti produktai. Tikslas - patogesnis grįžimas į prekes ir sąrašo atvaizdavimas klientui. Kliento ID, prekių ID. Naršyklės sesijos pabaiga.
    Kategorija (Magento) WISHLIST Šifruotas sąrašas produktų, kuriuos klientas įkėlė į "Norų sąrašą". Tikslas - patogesnis grįžimas į prekes ir sąrašo atvaizdavimas klientui. Kliento ID, prekių ID. Naršyklės sesijos pabaiga.
    Kategorija (Magento) WISHLIST_CNT Produktų kliento "Norų sąraše" kiekis. Tikslas - patogesnis grįžimas į prekes ir sąrašo atvaizdavimas klientui. Kliento ID. Naršyklės sesijos pabaiga.
    Visur (Magento) MANAGE-CACHE-STORAGE Magento kešo saugojimas. Kešuoti duomenys. Naršyklės sesijos pabaiga.
    Visur (Magento) MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Vertimo kešavimo failo versija. Vertimo versija. Naršyklės sesijos pabaiga.
    Visur (Magento) PSLOGIN_REFER Saugomas paskutinio puslapio adresas. Puslapio adresas. Vartotojo sesijos pabaiga.
    Visur (Magento) MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Saugojami išvalomų sektorių identifikatoriai. Išvalomo puslapio identifikatoriai. Naršyklės sesijos pabaiga.
    Visur (Magento) PRIVATE_CONTENT_VERSION Saugomas privačių duomenų versijos numeris. Versijos numeris. 10 metų.
    Visur (Magento) MAGE-MESSAGES Saugomos įvykių atsakymai/žinutės. Įvykių žinutės. Naršyklės sesijos pabaiga.
    Visur (Magento) X-MAGENTO-VARY Saugoma informacija ar lankytojo reikalaujamas puslapis pasikeitė. Hash. Naršyklės sesijos pabaiga.
    Visur (Magento) MAGE-TRANSLATION-STORAGE Versijos kešavimas. Vertimas. Naršyklės sesijos pabaiga.
    Visur (Magento) SECTION_DATA_IDS Kliento id nurodymas prie sekcijinių duomenų laukų. Kliento ID. Naršyklės sesijos pabaiga.
    Visur (Magento) MAGE-CACHE-SESSID Sesijos kešavimas. Sesijos ID. Naršyklės sesijos pabaiga.
    GOOGLE ANALYTICS
    Google Analytics _utma Identifikuoja klientus ir sesijas. Tikslas - unikalių sesijų sekimas ir analizė. Saugojimo laikas - 2 metai. Domeno hash kodas, unikalus identifikatorius, pirmo kliento apsilankymo laikas ir data, ankstesnio kliento apsilankymo laikas ir data, dabartinio kliento apsilankymo laikas ir data, sesijų kiekis. Laiko/datos informacija saugoma UNIX laiko formatu. 2 metai
    Google Analytics _utmb Nustato naujas sesijas/naujus apsilankymus. Tikslas - naujų pirkėjų skaičiaus augimo analizė. Saugojimo laikas - 30 min. Domeno hash kodas, dabartinės sesijos metu peržiūrėtų puslapių skaičius, nukreipiančių nuorodų paspaudimai, dabartinio kliento apsilankymo laikas ir data. Laiko/datos informacija saugoma UNIX laiko formatu. 30 min.
    Google Analytics _utmc Nustato ar tai naujo kliento sesija/apsilankymas. Tikslas - naujų pirkėjų skaičiaus augimo analizė. Saugojimo laikas - naršyklės sesijos pabaiga. Domeno hash kodas, dabartinės sesijos metu peržiūrėtų puslapių skaičius, nukreipiančių nuorodų paspaudimai, dabartinio kliento apsilankymo laikas ir data. Laiko/datos informacija saugoma UNIX laiko formatu. Naršyklės sesijos pabaiga
    Google Analytics _utmz Saugo šaltinį, kuris parodo, kaip klientas pasiekė svetainę. Tikslas - parduotuvės atrandamumo analizė. Saugojimo laikas - 6 mėnesiai. Domeno hash kodas, laikas, kada cookie išsaugotas, sesijų kiekis, campaign numeris, campaign šaltinis/vardas/medium (jei organinio srauto šaltinis), campaign terminai. 6 mėnesiai


    Nepaisant to, jei nesutinkate, kad būtų naudojami slapukai ir (ar) norite savo sutikimą atšaukti, prašome informuoti mus el. pašto adresu info@stiliausidejos.lt  

    Savo internetinėje svetainėje naudojame „trečiosios šalies slapukus“, tai yra slapukus, kurių valdytojais nesame mes, pvz., [Google Adwords, Facebook, Google Analytics, Zoopim]. Šiuos slapukus mes renkame siekdami gauti statistinę informaciją apie internetinės svetainės naudojimą bei Jūsų elgesiu grindžiamos internetinės reklamos tikslais.

    4. Jūsų asmens duomenų naudojimas

    Mūsų renkami asmens duomenys yra naudojami išskirtinai šioje Privatumo politikoje nurodytiems tikslams.

    Mes galime panaudoti jūsų asmens duomenis:

    • tam, kad suteiktume Jums galimybę naudotis mūsų Interneto svetaineir teikiamomis paslaugomis;

    • sutarties su Jumis sudarymui ir jos vykdymui;

    • naudojantis šioje Interneto svetainėje pateikiama informacija įsigytų prekių tiekimo ir pristatymo tikslais;

    • ataskaitų ir sąskaitų-faktūrų išrašymo ir siuntimo Jums tikslais;

    • įsiskolinimų valdymui ir siekiant surinkti iš Jūsų mokėjimus;

    • pranešimų siuntimui Jums, korespondencijai su Jumis;

    • marketingo tikslais

    • mūsų naujienų ir kitos su mūsų teikiamomis paslaugomis susijusios informacijos, kuri, mūsų nuomone, yra Jums reikalinga, siuntimui paštu, elektroniniu paštu ar kitomis priemonėmis (Jūs galite betkuriuo metu atsisakyti tokių naujienų ir informacijos, pranešdami mums elektroniniu paštu arba paspausdami interaktyvią nuorodą gauto pranešimo apačioje dėl pageidavimo ateityje negauti tiesioginėsrinkodaros pranešimų).

    5. Asmens duomenų saugojimo terminas

    Jūsų asmens duomenys el. prekybos tikslais (vardas, pavardė, el. pašto adresas, telefono numeris, prekės pristatymo adresas, prekės/paslaugos apmokėjimo duomenys (banko sąskaitos Nr., apmokėjimo būdasir pan.), pirkimo istorija (įsigytos prekės, kaina ir pan.) bus saugomi 10(dešimt) metų nuo paskutinio Jūsų pirkinio mūsų Internetinėje svetainėje.

    Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, el. pašto adresas) tiesioginės rinkodaros tikslais bus tvarkomi 5 (penkerius) metus nuo paskutinių aktyvių veiksmų atliktų mūsų Internetinėje svetainėje (prisijungimo prie Internetinės svetainės, registracijos ir (ar) kt. aktyvių veiksmų Internetinėje svetainėje).

    6. Tiesioginė rinkodara

    Jei pageidaujate gauti mūsų naujienas ir pasiūlymus, gali išreikšti savo sutikimą dėl tiesioginės rinkodaros pranešimų gavimo keliais būdais:

    • registracijos metu, paspausdami mygtuką „SUTINKU“ gauti Stiliausidejos.lt naujienas bei pasiūlymus el. paštu;

    • pirkimo metu pažymėjus varnelę apie pageidavimą gauti naujienas ir pasiūlymus el.paštu;

    • Taip pat Jūs turite teisę bet kada nemokamai nesutikti gauti tiesioginės rinkodaros pranešimus, informuodami mus el. pašto adresu info@stiliausidejos.lt ir (arba) paspausdamas atitinkamą nuorodą bet kuriame Jums jau išsiųstame pranešime apie pasiūlymus.

    7. Duomenų atskleidimas

    Mes galime atskleisti informaciją apie Jus mūsų darbuotojams,vadybininkams, tiekėjams ar subrangovams, jei pagrįstai reikia tiems tikslams, kaip nurodyta šioje Privatumo politikoje.

    Be to, mes galime atskleisti informaciją apie Jus:

    • jei mes turime padaryti tai pagal įstatymą;

    • Išskyrus kaip numatyta šioje Privatumo politikoje, mes neteikiame Jūsų asmens duomenų jokioms trečiosioms šalims.

    8. Jūsų asmens duomenų saugumas

    Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei kitų teisės aktų nustatytų reikalavimų. Tvarkydami Jūsų asmens duomenis, mes įgyvendiname organizacines ir technines priemones, kurios užtikrina asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo,taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

    Žinoma, duomenų perdavimas internetu iš esmės yra nesaugus, ir mes negalimegarantuoti saugaus duomenų perdavimo interneto tinklais.

    9. Jūsų sutikimai ir teisės

    Užsiregistruodamas mūsų Interneto svetainėje ar kitaip naudodamasis mūsų Interneto svetainėje teikiamomis paslaugomis, Jūs patvirtinate, kad susipažinote su šia Privatumo politika ir su ja sutinkate bei kartu suteikiate mums teisę rinkti, kaupti, sisteminti, naudoti ir tvarkyti šioje Privatumo politikoje numatytais tikslais visus čia nurodytus asmens duomenis.

    Jūs galite pateikti rašytinį prašymą (paštu, elektroniniu paštu ar pateikiant mūsų biure) mums suteikti Jums informaciją, iš kokių šaltinių ir kokie Jūsų asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi,kokiems duomenų gavėjams teikiami. Į tokius prašymus mes atsakome teisės aktų nustatyta tvarka ir terminais ir stengiamės pateikti Jums informaciją kiek įmanoma greičiau, bet ne vėliau kaip per 30 dienų nuo Jūsų prašymo gavimo. Jūsų prašymu, tokie duomenys pateikiami raštu nurodytu adresu ar elektroninio pašto adresu. Informacijos apie tai, iš kokių šaltinių ir kokie Jūsų asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi ir kokiems duomenų gavėjams buvo pateikti per paskutinius vienerius metus, pateikimas yra nemokamas vieną kartą per kalendorinius metus. Jeigu, gavus prašymą,mums kilo įtarimų dėl besikreipiančiojo asmens tapatybės, mes turime teisę paprašyti besikreipiančiojo asmens tapatybės dokumento ar jo kopijos.

    Jūs taip pat turite teisę, pateikęs mums rašytinį prašymą (paštu,elektroniniu paštu ar pateikiant mūsų buveinėje), reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis, reikalauti sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant įstatymų ir šios Privatumo politikos sąlygų. Konkrečiu Jūsų rašytiniu prašymu, visa Jūsų asmeninė informacija gali būti pašalinta. Jeigu, gavus prašymą, mums kilo įtarimų dėl besikreipiančiojo asmens tapatybės, mes turime teisę paprašyti besikreipiančiojo asmens tapatybės dokumento ar jo kopijos.

    10. Atsakomybė

    Jūs esate atsakingi už savo slaptažodžio ir vartotojo duomenų konfidencialumą ir už bet kuriuos veiksmus (duomenų perdavimą, pateiktus užsakymus ar kt.), kurie mūsų Interneto svetainėje atliekami prisijungus naudojant Jūsų prisijungimo duomenis. Jūs negalite atskleisti savo slaptažodžio tretiems asmenims. Jei mūsų Interneto svetainėje teikiamomis paslaugomis naudojasi trečiasis asmuo, prisijungęs prie Interneto svetainės naudodamasis Jūsų prisijungimo duomenimis, mes laikome, kad prisijungėte Jūs. Jei prarandate prisijungimo duomenis, Jūs privalote nedelsiant informuoti apie tai mus paštu, telefonu ar elektroniniu paštu.

    Jūs esate atsakingas, kad Jūsų mums pateikti duomenys būtų tikslūs,teisingi ir išsamūs. Jeigu pasikeičia Jūsų pateikti duomenys, Jūs turite nedelsdamas mus apie tai informuoti, pakeisdamas atitinkamus duomenis registracijos formoje ar, jeigu duomenys nėra nurodyti registracijosformoje, informuodamas apie tai mus elektroniniu paštu. Mes jokiu atveju nebūsime atsakingi už žalą, atsiradusią Jums dėl to, jog Jūs nurodėte neteisingus ar neišsamius asmens duomenis arba neinformavote mūsų jiems pasikeitus.

    11. Privatumo politikos pakeitimai

    Mes galime bet kada atnaujinti ar pakeisti šią Privatumo politiką. Tokiaatnaujinta ar pakeista Privatumo politika įsigalios nuo jos paskelbimo mūsųInterneto svetainėje. Jei bus padaryti esminiai Privatumo politikospakeitimai, apie tai bus pranešame Internetinėje svetainėje. Nepaisant to,Jums reikėtų kartais patikrinti šį puslapį ir įsitikinti, kad Jus tenkina aktuali Privatumo politikos versija.

    12.  Skundų pateikimas

    Taip pat informuojame, kad galite pateikti skundus, susijusius su asmens duomenų tvarkymo teisių pažeidimu, Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, kontaktinė informacija:

    A. Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius

    Tel. (8 5) 271 2804, 279 1445

    Faks. (8 5) 261 9494

    El. paštas ada@ada.lt


    13. Kontaktinė informacija

    Jei turite bet kokių klausimų, susijusių su šios Privatumo politikos sąlygomis, maloniai prašome su mumis susisiekti, žemiau nurodytais kontaktais:

    UAB Stiliaus idėjos

    į.k 302548023

    Adresas Šilutės pl. 2-410, Klaipėda

    el.paštas info@stiliausidejos.lt

    kontaktinis telefonas 868434040

    Paskutinis Privatumo politikos atnaujinimas buvo atliktas: 2018 m. gegužės24 d.